Julhälsning om resan tillbaka

Så här kan du vara med på resan tillbaka i början av nästa år!

Helsingborgsmästerskapen i futsal: 27-30 december
HIF:s ungdomslag är med och spelar Helsingborgsmästerskapen i futsal.

Så här spelar lagen:
P03 - HIF lag 1 & 2 spelar den 27 december
P99 - HIF lag 1, 2 & 3 spelar den 28 december
P04 - HIF lag 2 spelar den 29 december
P01 - HIF lag 1, 2 & 3 spelar den 30 december

Turneringen spelas i Idrottens Hus och lottningen hittar du här!

Första träningen: 6 januari
Den 6 januari är det dags för A-lagets första träning. Den börjar 10.30 på Olympiafältets plan 10. Efter träningen serveras det en god lunch i sportbaren, från klockan 11.30, och här ansluter även A-lagets spelare för lunch. Olympiashopen kommer också vara öppen mellan 10.00 och 14.00 för den som vill passa på att köpa souvenirer. Dock kan vi inte inte erbjuda service kring säsongskort den dagen.

Nyårssaluten: 6-8 januari
Året rivstartar med den 47:e omgången av Nyårssaluten som går av stapeln den 6-8 januari. Spelplatsen är Helsingborg Arena och HIF ställer upp både med två knattelag och ett seniorlag.

Knattarna är först ut då HIF blå spelar sin första match fredagen den 6 januari klockan 9.00 mot Eskilsminne IF blå och sin andra match mot Högaborgs BK klockan 13.35 samma dag. HIF röd möter Eskilsminne IF gul den 7 januari klockan 11.35 och efter det Helsingborg Östra IF grön klockan 14.10 också det samma dag.

Även HIF:s seniorlag ställs i sin första match mot Eskilsminne IF. Matchen spelas fredagen den 6 januari klockan 13.10. Det är en 16-delsfinal och vinnaren möter IK Bergandy klockan 13.45 dagen efter.

Olympiashopen
Olympiashopen öppnar igen den 11:e januari, och har då öppet onsdag-torsdag klockan 11-18 samt fredag-lördag klockan 10-14. Utöver detta kommer Olympiashopen alltså vara bonusöppen den 6 januari klockan 10.00-14.00.

Träningsmatch: HIF - Odense BK: 28 januari
Årets första match blir en träningsmatch mot danska Odense BK den 28 januari. Matchen kommer spelas på Vikvalla IP och avsparkstiden är 13.00. Det är Vikens IK som är matcharrangör och en biljett kostar 50 kronor (betalas på plats). Allt överskott går till Barncancerfonden/Team Rynkeby

Träningsmatch: HIF - FC Helsingör: 4 februari
Den andra matchen blir ett sundsderby när HIF tar emot FC Helsingör. Matchen kommer spelas den 4 februari på Olympiafältets plan 10 och avsparkstiden är klockan 14.00. Entréavgiften är frivillig och lämnas kontakt eller genom swish på plats.

Inget träningsläger
På grund av HIF:s ekonomiska läge väljer vi att träna på hemmaplan i år. Du kan se alla träningstillfällen i kalendern under den perioden - och såklart resten av året.

Träningsmatch: HIF - Lyngby BK: 10 februari
Triss i danskmatcher blir ett faktum när HIF ställs mot Lyngby BK hemma den 10 februari. Matchen kommer spelas på Olympiafältets plan 10 och avsparkstiden är klockan 18.30. Entréavgiften är frivillig och lämnas kontakt eller genom swish på plats.

Svenska Cupen: HIF - Degerfors IF 26 februari
I den andra omgången av tre i Svenska Cupen tar HIF emot seriekonkurrenten Degerfors IF den 26 februari. Avspark sker klockan 14.00 på Olympiafältets plan 10. Du hittar information om alla HIF:s matcher i cupen på HIF.se.

Genrep: HIF - FC Nordsjälland 24 mars
Åtta dagar före premiären och invigningen av Olympia genrepar HIF mot FC Nordsjälland den 24 mars med avspark klockan 17.00.

Årsmöte
Som medlem kan du vara med och påverka klubbens framtid på årsmötet, missa inte den möjligheten! Vi återkommer med datum. Du blir enklast medlem på medlem.hif.se eller så hjälper vi dig i Olympiashopen.

Premiär 2017 – 1 april
Nej, det är inget tidigt aprilskämt; premiären för Superettan sker den 1 april för HIF:s del. Säsongen börjar dessutom på bästa möjliga sätt med ett hemmaderby mot Trelleborgs FF! Avspark sker klockan 16.00 på Olympia.

Tävling
I filmklippet med julhälsningen ser vi vår tränarduo, Per-Ola Ljung och Christoffer Andersson, anta en roddutmaning. I kommentarsfältet under filmklippet på vår Facebook-sida ska du gissa vem som vann utmaningen och hur lång tid det tog för vinnare att ro 500 meter. Två lyckliga vinnare, som får ett gratis träningspass på Olympias fina gym med tränarduon, kommer att presenteras under Nyårssalutens finaldag. För ytterligare information lyssna på filmklippet.

Tillsammans tar vi oss tillbaka. Var en del av gemenskapen nästa år!

Publicerad 23 December, 2016